Einde Kalkaanslag
100 dagen geld terug garantie
Goedkoop, eenmalig €159
Onderhoudsvrij

Aquamag 7000 Ontdek het nu!

Kalk in het water is vervelend en laat nare kalkresten achter wat lastig is om schoon te maken. De Aquamag 7000 Waterontharder alternatief zorgt ervoor dat jij geen last meer hebt van de nare effecten van kalik in het water. Door onze productontwikkeling hebben we deze innovatieve magneet nog krachtiger kunnen maken dan de voorloper (De krachtigere opvolger van de Magiko 5000). Voor de zeer gunstig geprijsde Aquamag 7000 €159 heb je geen omkijken meer naar het schoonmaken hardnekkige van kalkresten. Dit systeem is onderhoudsvrij waardoor je ook geen zout hoeft te vervangen wat je bij veel grote wateronthardsystemen ziet.  Deze magneet heeft de kracht om de kalkdeeltjes uit elkaar te trekken in de losse mineralen calcium en magnesium, dit betekend dat je geen nare effecten meer hebt van kalk. Dit is de beste en voordeligste manier om uw water te ontharden.

Voordelen van Waterontharderskopen.nl

– Goedkoop: Eenmalig €159
– Zorgeloos proberen
– Geen onderhoudskosten
– In 6 a 8 weken optimaal resultaat
– Kalkaanslagvermindering tot 85%
– Gratis bezorging
– Langere levensduur apparaten
– Vermindering energiegebruik
– Voor elk huistype
– Makkelijk te installeren

Aquamag 7000

Voordelen van de Aquamag 7000

Door gebruik te maken van de Aquamag 7000 maak je gebruik van alle voordelen van zacht water. Na 6 a 8 weten is de opgehoopte kalk in de leidingen weg gesleten en zal de werking optimaal zijn. Vanaf dit moment ga je zeker merken dat het water zachter is, waardoor je geen last hebt van kalk. Wij vinden dat je genoeg tijd moet hebben om het uit te proberen, omdat wij weten dat het werkt geven we je 100 dagen de tijd om het te proberen. Op deze manier kan u het gerust uittesten en zal u zeker resultaat opmerken. Mocht het niet naar verwachting zijn, kan het geretourneerd worden met een terugbetaling van het volledige aanschafbedrag. Met De Aquamag 7000 kan u tot wel €500 besparen op energie en schoonmaakproducten.

Aquamag 7000

De Aquamag 7000 waterontharder alternatief is het geschikte systeem voor het gehele huis.

Prachtig Druppel Helder Onthard Water, waterontharder kopen
Glas Onthard Water Geschonken

Prijs Aquamag 7000

Waterontharderskopen.nl vindt een hoge aanschafprijs van een waterontharder onzin. Voor maar 159 kan je genieten van zacht water, heb je geen last van de kalkaanslag en bespaar je wel tot €500 per jaar op schoonmaakmiddelen en je energierekening.

Schuiven naar boven